Meşrutiyet Yerden Isıtma Tesisatı Ve Tamir Ustası
Şişli Meşrutiyet Yerden Isıtma Tesisatı Ve Tamir Ustası Yerden ısıtma sistemleri, yere (zemin) gizlenerek daha konforlu ısıtmak için kullanılan bir sistemdir. Her yapı için uygun bir sistem değildir. Yapıların uygun olması durumunda yerden ısıtma tesisatını bize yaptırabilirsiniz.
Meşrutiyet yerden ısıtma sistemi tesisat ustası
Meşrutiyet yerden ısıtma tesisatı ustası size uygulama ve tamir servis hizmeti sunmaktadır. Yerden ısıtma sistemi her türlü yaşam alanlarında kullanılabilir iyi, temiz ve konforlu bir ısıtma yöntemidir. Yerden ısıtma sistemi borulu, elektrik kablolu, karbonik film olmak üzere üç çeşittir.
Meşrutiyet yerden ısıtma tesisatı ustası olarak borulu sulu sistemlerde su kaçakları tamiratı işlerinizi yapıyoruz. Yerden Isıtma; Mekanik Tesisat alanın ısıtma tesisatı kısmında kullanılan alternatif bir ısıtma sistemdir. Yerden ısıtma sisteminin sağlıklı çalışması ve konforlu bir ısıtma yapması için hesabının doğru ve dikkatli yapılması gerekir.
Yerden ısıtma sistemleri, radyatörlü sistemlere göre 1 – 2ºC daha düşük mahal sıcaklıklarında aynı konforu yakalamakta, bu 2ºC'lik sıcaklık farkı ise yıllık %12 - %15 arasında enerji tasarrufu sağlamaktadır.
Meşrutiyet yerden ısıtma tesisatı uygulamaları
Ümraniye yerden ısıtma tesisatı arıza ve tamir servisi
Meşrutiyet yerden ısıtma ustası
Meşrutiyet yerden ısıtma tesisatı teknik servisi
Tesisatçı Hamit Usta HMT Yapı Mühendislik ile yerden ısıtma tesisatları ile ilgili her türlü işlerinizi yapmaktadır. Hemen bizimle iletişime geçin işlerinizi en iyi ve garantili şekilde yapalım.
Yerden ısıtma sistemleri, yere (zemin) gizlenerek daha konforlu ısıtmak için kullanılan bir sistemdir. Her yapı için uygun bir sistem değildir. Yapıların uygun olması durumunda yerden ısıtma tesisatını bize yaptırabilirsiniz.
Çok fazla cam yüzeye sahip yapılar ile özellikle soğuk iklim bölgelerinde ısı kaybı fazla olduğu için çok tercih edilmemeli.
Konut, Cami, Hamam, Yüzme havuzları, Seralar, yollar, statlar gibi pek çok yerlerde uygulanmaktadır.
Bilinmesi gereken en önemli nokta, yerden ısıtılacak alanın 30 derece üzerine çıkarılması durumunda rahatsızlık vereceğidir. Bu yüzden en fazla 35 dereceye kadar ayarlanabilmektedir. Konut gibi alanlarda dış izolasyonu yapılmış olması önemlidir.
Projelerde Yerden ısıtma sistemleri uygulanmak isteniyorsa tüm bu olumsuz durumlar göz önüne alınarak yapılar inşa edilmelidir.
YERDEN ISITMA FİYATLARI ve TAMİR & SERVİS HAKKINDA BİLGİ ALIN!
Yerden Isıtma Sistemi yaptırmak veya tamir işleriniz için bize ulaşın gelelim.
Yerden Isıtma Çeşitleri
- Borulu Sulu Yerden Isıtma
- Elektrik Kablolu Zeminden Isıtma
- Karbonik Filmle Döşemeden Isıtma
Yerden Isıtmanın Avantajları
- Dekoratiftir, daire içinde gözü rahatsız eden radyatörler ve radyatör borulaması görülmez, mekanlarda kullanım alanını daraltmaz.
- Konforludur, mekanlarda homojen bir ısı dağılımı sağlanmış olur. Isı tavanda birikmeden, insan boyu seviyesinde kalır.
- Isıtma suyu ve oda sıcaklığı arasındaki fark az olduğundan, radyatörlü sistemde olduğu gibi mekanlarda aşırı hava akımı oluşmaz. Toz sirkülasyonu önlenir, duvarlarda ve perdelerde kirlenme olmaz.
- Zemine döşenen strafor nedeniyle katlar arasında ısı ve ses yalıtımı sağlanır.
- Düşük ısıtma gidiş-dönüş sıcaklıklarında (örn. 40/30º C) çalıştığından, yoğuşmalı kombi veya kazan kullanıldığında ısıtma cihazından en yüksek verim elde edilir.
- Radyatör ve metal boru içermediğinden paslanma ve çürüme gibi problemler olmaz.
- Kolon sayısı bire indiği için her katta beton tabya delinmesi işleri azalır. Kolon malzeme ve işçilik maliyetleri ile montaj süreleri azalır.
- Kat içlerinde döşeme hızı yüksektir. En yaygın yöntem olarak, her katta ana kolondan her bir odaya ayrı grup borular zemine serilir. Borular kangal halinde temin edildiğinden nakliyesi kolaydır. Fittings kaynatma işlemleri olmadığından, kaynak makinesi v.b. özel alet gerektirmeden kolay ve hızlı montaj yapılır.
- Her bir oda için, kollektördeki ilgili grubun vanası kısılarak ya da kapatılarak istenen oda sıcaklığı ayarlanabilir.
- Boruların servis ömrü işletme sıcaklığına ve basıncına göre değişken olup, 50 yıla kadar çıkabilmektedir.